Winter
Weekend
Competitie

aanmelden inloggen

BTER financieel nieuwe sponsor Winterweekend competitie

Voor het komende seizoen 2020-2021 is BTER financieel de sponsor van de Winterweekend competitie.

BTER financieel is hét hypotheekadvieskantoor van Drachten en omstreken. Bas Terpstra en Martijn Hoekstra zijn de eigenaren van BTER financieel.

Martijn ken je misschien ook als bestuurslid van DLTC. Martijn zegt over het sponsorschap: “We hoorden dat de organisatie van de Winterweekend competitie op zoek was naar een nieuwe sponsor. De Winterweekend competitie is een begrip in de omgeving en trekt ieder jaar veel deelnemers uit de verre omtrek. Iedereen kan meedoen, op elk niveau. Daardoor zien we bijvoorbeeld veel echtparen, of ouders met hun -al wat oudere kinderen- enthousiast meedoen.”

Martijn speelt zelf ook al heel wat jaren mee in de HD en de GD. “Ik vind het ieder jaar weer een plezier om mee te doen. De sportiviteit en de gezelligheid die dit met zich meebrengt, daar dragen we graag ons steentje aan bij!”.

 

 

 

 

 

Banner BTER wwc2

Nieuws

'BTER Financieel' nieuwe hoofdsponsor

August 23, 2020

BTER financieel nieuwe sponsor Winterweekend competitie

Voor het komende seizoen 2020-2021 is BTER financieel de sponsor van de Winterweekend competitie.

Resterende wedstrijden

July 20, 2020

Beste deelnemer,

We beloofden jullie terug te komen op het uitspelen van de Winterweekendcompetitie. Via deze weg ontvang je de indeling voor de nog te spelen wedstrijden. Ook vind je hier het moment waarop we de prijsuitreiking voor jouw poule doen.

 

Twitter