Nr. Vraag Antwoord
5 Kan ik mij aanmelden voor de Wintercompetitie via internet? Helaas, aanmelden via internet is nog niet mogelijk. Het aanmeldingsformulier kan binnenkort wel gedownload worden.
6 Ik ben verhinderd en kan geen bardienst draaien, hoe los ik dit op? Je moet zelf voor vervanging zorgen (ruilen?) mocht e.e.a. niet lukken dan pas contact opnemen met Pedro Verhoexkc Tel: 0512 - 546 993
7 Mag ik bellen om een baan te reserveren? Ja hoor, je mag met de wedstrijdleiding bellen maar voor dat je een baan kunt reserveren moet je ook een baan vrij gegeven hebben.
8 Ik sta ingedeeld voor een bardienst maar ik ben niet lid van DLTC, moet ik die bardienst dan wel draaien? Nee, alleen DLTC leden draaien bardienst. Wanneer een DLTC lid de competitie tennist met een Niet-lid dan kan het voorkomen dat hij/zij alleen ingedeeld wordt voor een bardienst.
9 Hoe kan ik een baan ruilen? Je belt of mailt met de wedstrijdleiding (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) en geeft eerst een baan vrij. Pas dan kan er een optie genomen worden op een andere baan. Dus, geen baan ingeleverd? Geen mogelijkheid tot een optie.
10 Ik ben verhinderd en wil een invaller/ster laten spelen, mag dat? Men mag altijd iemand uit dezelfde poule of een poule lager vragen om in te vallen. Mocht dit niet lukken dan eerst contact opnemen met de wedstrijdleiding voor overleg. In beide gevallen de tegenstanders inlichten!!!
11 De eindstand van onze wedstrijd die vermeld staat op internet en/of het prikbord is niet juist, wat moet ik doen? De deeelnemers vullen zelf de uitslag op het prikbord en kunnen deze dan ook zelf weer wijzigen. De standen op internet worden nog wel door ons ingevoerd. Voor vragen betreft de uitslagen kunt u mailen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Reglement 2021-2022

We verwijzen je naar het reglement voor het afmelden van een wedstrijd of spelen met een vervanger/ster! Lees de regels hierover nog eens goed door.

Contact opnemen

Het e-mailadres van ons is This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Naar dit mailadres kunnen alle zaken omtrent mededelingen/uitslagen/baanruil gestuurd worden!

Toernooien 2021-2022

Ook dit jaar zullen er weer toernooien georganiseerd gaan worden in de hal voor de wwc deelnemers.

- Zondag 19 december 2021 -- Bter-WWC feesttoernooi incl. gratis buffet en prijzen! Meer info hierover volgt binnenkort.

- Vrijdag 11 februari 2022 t/m zondag 13 febrauri 2022 -- BOONSTRA GEARWURK 35+ toernooi. Meer info hierover volgt binnenkort.   

Banner BTER wwc2

Nieuws

We mogen weer!

August 27, 2021

Beste deelnemers,

Wij zijn er klaar voor, jullie ook?  Vanaf 26 juni j.l. zijn cluboverstijgende wedstrijden voor jeugd en volwassenen weer toegestaan, dus de wwc 2021-2022 gaat weer van start!

'BTER Financieel' hoofdsponsor seizoen 2021-2022

August 27, 2021

BTER financieel is ook dit seizoen weer sponsor Winterweekend competitie

Voor het komende seizoen 2021-2022 is BTER financieel wederom de sponsor van de Winterweekend competitie.

Twitter