Nr. Vraag Antwoord
5 Kan ik mij aanmelden voor de Wintercompetitie via internet? Helaas, aanmelden via internet is nog niet mogelijk. Het aanmeldingsformulier kan binnenkort wel gedownload worden.
6 Ik ben verhinderd en kan geen bardienst draaien, hoe los ik dit op? Je moet zelf voor vervanging zorgen (ruilen?) mocht e.e.a. niet lukken dan pas contact opnemen met Pedro Verhoexkc Tel: 0512 - 546 993
7 Mag ik bellen om een baan te reserveren? Ja hoor, je mag met de wedstrijdleiding bellen maar voor dat je een baan kunt reserveren moet je ook een baan vrij gegeven hebben.
8 Ik sta ingedeeld voor een bardienst maar ik ben niet lid van DLTC, moet ik die bardienst dan wel draaien? Nee, alleen DLTC leden draaien bardienst. Wanneer een DLTC lid de competitie tennist met een Niet-lid dan kan het voorkomen dat hij/zij alleen ingedeeld wordt voor een bardienst.
9 Hoe kan ik een baan ruilen? Je belt of mailt met de wedstrijdleiding (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) en geeft eerst een baan vrij. Pas dan kan er een optie genomen worden op een andere baan. Dus, geen baan ingeleverd? Geen mogelijkheid tot een optie.
10 Ik ben verhinderd en wil een invaller/ster laten spelen, mag dat? Men mag altijd iemand uit dezelfde poule of een poule lager vragen om in te vallen. Mocht dit niet lukken dan eerst contact opnemen met de wedstrijdleiding voor overleg. In beide gevallen de tegenstanders inlichten!!!
11 De eindstand van onze wedstrijd die vermeld staat op internet en/of het prikbord is niet juist, wat moet ik doen? De deeelnemers vullen zelf de uitslag op het prikbord en kunnen deze dan ook zelf weer wijzigen. De standen op internet worden nog wel door ons ingevoerd. Voor vragen betreft de uitslagen kunt u mailen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Reglement 2020-2021

We verwijzen je naar het reglement voor het afmelden van een wedstrijd of spelen met een vervanger/ster! Lees de regels hierover nog eens goed door.

Contact opnemen

Het e-mailadres van ons is This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Naar dit mailadres kunnen alle zaken omtrent mededelingen/uitslagen/baanruil gestuurd worden!

Toernooien 2020-2021

Ook dit jaar zullen er weer toernooien georganiseerd gaan worden in de hal voor de wwc deelnemers. Houd de website in de gaten voor meer informatie. 

Banner BTER wwc2

Nieuws

'BTER Financieel' nieuwe hoofdsponsor

August 23, 2020

BTER financieel nieuwe sponsor Winterweekend competitie

Voor het komende seizoen 2020-2021 is BTER financieel de sponsor van de Winterweekend competitie.

Resterende wedstrijden

July 20, 2020

Beste deelnemer,

We beloofden jullie terug te komen op het uitspelen van de Winterweekendcompetitie. Via deze weg ontvang je de indeling voor de nog te spelen wedstrijden. Ook vind je hier het moment waarop we de prijsuitreiking voor jouw poule doen.

 

Twitter