BTER financieel is ook dit seizoen weer sponsor Winterweekend competitie

Voor het komende seizoen 2021-2022 is BTER financieel wederom de sponsor van de Winterweekend competitie.

BTER financieel is hét hypotheekadvieskantoor van Drachten en omstreken. Bas Terpstra en Martijn Hoekstra zijn de eigenaren van BTER financieel.

Martijn ken je misschien ook als bestuurslid van DLTC. Martijn zegt over het sponsorschap: “We hoorden dat de organisatie van de Winterweekend competitie op zoek was naar een nieuwe sponsor. De Winterweekend competitie is een begrip in de omgeving en trekt ieder jaar veel deelnemers uit de verre omtrek. Iedereen kan meedoen, op elk niveau. Daardoor zien we bijvoorbeeld veel echtparen, of ouders met hun -al wat oudere kinderen- enthousiast meedoen.”

Martijn speelt zelf ook al heel wat jaren mee in de HD en de GD. “Ik vind het ieder jaar weer een plezier om mee te doen. De sportiviteit en de gezelligheid die dit met zich meebrengt, daar dragen we graag ons steentje aan bij!”.

 

 

 

 

 

Reglement 2021-2022

We verwijzen je naar het reglement voor het afmelden van een wedstrijd of spelen met een vervanger/ster! Lees de regels hierover nog eens goed door.

Contact opnemen

Het e-mailadres van ons is This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Naar dit mailadres kunnen alle zaken omtrent mededelingen/uitslagen/baanruil gestuurd worden!

Toernooien 2021-2022

Ook dit jaar zullen er weer toernooien georganiseerd gaan worden in de hal voor de wwc deelnemers.

- Zondag 19 december 2021 -- Bter-WWC feesttoernooi incl. gratis buffet en prijzen! Meer info hierover volgt binnenkort.

- Vrijdag 11 februari 2022 t/m zondag 13 febrauri 2022 -- BOONSTRA GEARWURK 35+ toernooi. Meer info hierover volgt binnenkort.   

Banner BTER wwc2

Nieuws

We mogen weer!

August 27, 2021

Beste deelnemers,

Wij zijn er klaar voor, jullie ook?  Vanaf 26 juni j.l. zijn cluboverstijgende wedstrijden voor jeugd en volwassenen weer toegestaan, dus de wwc 2021-2022 gaat weer van start!

'BTER Financieel' hoofdsponsor seizoen 2021-2022

August 27, 2021

BTER financieel is ook dit seizoen weer sponsor Winterweekend competitie

Voor het komende seizoen 2021-2022 is BTER financieel wederom de sponsor van de Winterweekend competitie.

Twitter